Ξεκίνησε η πρώτη φάση αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Αμαρουσίου με 550 νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Νέα εποχή για το Μαρούσι, με περισσότερο φως, ασφάλεια, οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον»

Για μία νέα εποχή στον τρόπο και την ποιότητα του οδοφωτισμού στην πόλη του Αμαρουσίου κάνει λόγο ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του, με αφορμή την έναρξη της πρώτης φάσης αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην πόλη, με την αντικατάσταση πλέον των 550 φωτιστικών σωμάτων με νέα, τεχνολογίας LED.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σχετικά σημειώνει: «Ακόμη μία δέσμευσή μας γίνεται πράξη. Για ένα Μαρούσι περισσότερο φωτεινό, ασφαλές που σέβεται το περιβάλλον και τους νέους κανόνες στην οικονομία της ενέργειας.

Η επιβεβλημένη αναβάθμιση του πεπαλαιωμένου δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας, είναι μία ενέργεια που αφορά στον ποιοτικότερο φωτισμό εν γένει, στην ασφάλεια των πεζών και των οδηγών οχημάτων, στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για τη συντήρησή του (δικτύου).

Κατά την πρώτη φάση, περισσότερα από 550 φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED θα τοποθετηθούν στις κεντρικές οδούς περιοχών όπως Κέντρο – ΚΑΤ, Άγιος Θωμάς, Άγιος Νικόλαος, Νέα Φιλοθέη, Εργατικές Κατοικίες, Κοκκινιά, Σωρός, Νέο Μαρούσι, Πολύδροσο, Παράδεισος. Στόχος μας είναι, σε σύντομους χρόνους, όλο το Μαρούσι να έχει ένα νέο σύγχρονο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού αντάξιο του Μητροπολιτικού του χαρακτήρα. Παράλληλα προωθούμε και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έτσι ώστε οι επιλογές μας στο μέλλον, να είναι περισσότερες και επ’ ωφελεία των Δημοτών μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο