Βράβευση από τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των εθελοντών ραδιοερασιτεχνών στο 3ο Χειμερινό Hamfest Bazzar, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος κ. Παναγιώτης Λάιος απονέμει τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ως ένδειξη τιμής και εκτίμησης.
|download file .jpg 85KB|Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους εθελοντές ραδιοερασιτέχνες από αριστερά προς τα δεξιά Ι.Διονυσιώτη, Αν.Καρκάλη, Π.Λάϊο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Ρ.Ε., Ειρ.Κοντοπάνου, Γ.Μπαβαβέα, Στ.Κονιδάρη, Αθ.Καρακανίκο Γ.Γ. του Σ.Ρ.Ε. Μ.Ωρολογά, Ι.Γιαννακόπουλο και Γερ.Αντωνέλο.
|download file .jpg 104KB|Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την απονομή τιμητικού επαίνου σε έναν από τους εθελοντές ραδιοερασιτέχνες.
|download file .jpg 96KB||download file .jpg 97KB||download file .jpg 100KB|
Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την περιήγηση στη έκθεση του 3ου Χειμερινού Hamfest Bazzar στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»


Τους ραδιοερασιτέχνες εθελοντές του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού βράβευσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης για τη σημαντική συμβολή τους στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2011.


Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 3ου Χειμερινού Hamfest Bazzar από το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ απονέμοντας τους τιμητικούς επαίνους προς τους 14 εθελοντές ραδιοερασιτέχνες τους συνεχάρη για την εθελοντική τους προσφορά στην προσπάθεια του Συνδέσμου όλους τους προηγούμενους μήνες. «Η αποψινή βράβευση είναι η ελάχιστη απόδειξη αναγνώρισης από μέρους όλων μας προς εσάς τους αφανείς ήρωες για την ανεκτίμητη προσφορά σας στο συνάνθρωπο και στο περιβάλλον» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.Ως ένδειξη τιμής και εκτίμησης στο πρόσωπο του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος κ. Παναγιώτης Λάιος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Πατούλη, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία και την υποστήριξη που παρέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στο σύλλογο τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 3ο Χειμερινό Hamfest Bazzar σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς περισσότεροι από 4.500 πολίτες από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν την έκθεση όπου εκτίθεται ηλεκτρονικό και τηλεπικοινωνιακό υλικό για ιδιώτες, επαγγελματίες και συλλόγους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο