Στη συναυλία των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη Δ/ντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου- Παλαμίδη στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία τω τμημάτων του Ωδείου.
|download file .jpg 51KB|Στιγμιότυπο από τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 50KB|


Με μελωδίες και τραγούδια τα μέλη από τα τμήματα το Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου άνοιξαν τον κύκλο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων, παρέχοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να περάσουν μία ευχάριστη μελωδική βραδιά και να ζήσουν στο πνεύμα των ʼγιων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κατά το καλωσόρισμα του ακροατηρίου ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ευχόμενος καλές γιορτές και ένα αισιόδοξο νέο έτος. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που έχει οργανώσει ο Δήμος Αμαρουσίου στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος στον τομέα Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας.


Η Μοντέρνα Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του καθηγητή- εφόρου Λευτέρη Βαλασέλλη ερμήνευσε Ιρλανδέζικα κάλαντα, ενώ από την τάξη της μονωδίας της καθηγήτριας Σοφίας Καπετανάκου και της Βασιλικής Σπύρου τραγούδησαν μελωδίες η Βασιλική Σπύρου και η Κατερίνα Ιωαννίδου.
Παραδοσιακά κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία, υπό τη διεύθυνση της Δ/ντριας Φωτεινής Κοσκόρου – Παλαμίδη και τη συνοδεία πιάνου με τον καθηγητή Αθανάσιο Θάνο.
Επίσης στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία συμμετείχαν η τάξη βιολιού του καθηγητή –εφόρου Σωκράτη Σταθουλόπουλου με τον κ. Ηλία Γυφτονικολό και στο πιάνο να συνοδεύει ο καθηγητής Μανώλης Παπαγιάννης, καθώς και το μαθητικό σύνολο εγχόρδων, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση του κ. Σωκράτη Σταθουλόπουλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο