Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιόρτασε με πλήθος πιστών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στην περιοχή του ΚΑΤ

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία πλήθους πιστών γιορτάστηκε στο Μαρούσι το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο ομώνυμο ενοριακό παρεκκλήσιο στη περιοχή του ΚΑΤ.
Στον πανηγυρικό εσπερινό και στη λιτάνευση της ιερής εικόνας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην ιερή δοξολογία και στην τελετή αρτοκλασίας που πραγματοποιήθηκε από εφημέριους στο προαύλιο του ναΐσκου, ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τους παριστάμενους και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές.

Ο υπεύθυνος του Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πατέρας Χρήστος Μαρούδας μιλώντας στο εκκλησίασμα ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την κοινωνική προσφορά του στο έργο της εκκλησίας, καθώς και για τη συνδρομή του στην επιτυχία του εορτασμού.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά και θα στηρίζει το έργο της εκκλησίας  που απλώνει χέρι βοηθείας στους ανθρώπους, ιδιαίτερα στους τωρινούς χαλεπούς καιρούς για τη χώρα μας.

Τη λιτάνευση της ιερής εικόνας συνόδευσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου.

Στον εορτασμό παραβρέθηκε επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη γιορτή για το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στην περιοχή του ΚΑΤ


Στιγμιότυπο 2 από τη γιορτή για το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στην περιοχή του ΚΑΤ


Στιγμιότυπο 3 από τη γιορτή για το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στην περιοχή του ΚΑΤ

Μετάβαση στο περιεχόμενο