Απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Νικόλαου Κάββαλου

Print Friendly, PDF & Email

Η ανευθυνότητα της κας Διακολιού ξεπερνά κάθε όριο
 

Η αγωνιώδης προσπάθεια της κας Διακολιού να διατηρηθεί στην επικαιρότητα,  την οδηγούν σε απανωτές γκάφες, που αποδεικνύουν την πολιτική της ανωριμότητα, που αγγίζει πλέον και τα όρια της πολιτικής ανευθυνότητας.

Αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να φορτώσει στη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου μέρος των ευθυνών για το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε πριν μερικές εβδομάδες, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης καταστήματος τροφίμων που βρίσκεται στα όρια της πόλης μας, επειδή ο χώρος αυτός ανήκε ιδιοκτησιακά στο Δήμο, τώρα επανέρχεται.

Κι επιχειρεί να αποδώσει στο Δήμο Αμαρουσίου και τη Διοίκηση του την ευθύνη για την εκδήλωση περιστατικού πυρκαγιάς που συνέβη προχθές, στην περιοχή του Κτήματος Καρέλλα.

Με δήλωση που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και με ερώτημα που υπέβαλλε προς το Δημοτικό Συμβούλιο , ισχυρίζεται ότι για την πυρκαγιά ευθύνεται το γεγονός ότι δεν είχε γίνει στο συγκεκριμένο χώρο καθαρισμός των χόρτων. Φυσικά ο ισχυρισμός αυτός δεν έχει καμία ισχυρή βάση, αφού τη συγκεκριμένη ημέρα , λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, ο κίνδυνος εμφάνισης πυρκαγιών ήταν μεγάλος. Αυτό το γνώριζαν η υπηρεσία και το προσωπικό της πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, γι αυτό κι επενέβησαν άμεσα, μαζί με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το προσωπικό των γειτονικών Δήμων που έσπευσαν αμέσως στην περιοχή μόλις εκδηλώθηκε η πυρκαγιά , την οποία και κατέσβεσαν.

Αυτό λοιπόν που όφειλε να αναγνωρίσει η κα Διακολιού ήταν η άμεση κινητοποίηση και ανταπόκριση του προσωπικού του Δήμου μας. Κι όχι να ασκεί φτηνή αντιπολίτευση στις στάχτες.

Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθεί ότι στο λαϊκισμό και την πολιτική ανευθυνότητα υπάρχουν και  όρια. Τα οποία η ίδια ξεπερνά διαρκώς, για να εξασφαλίσει λίγες γραμμές δημοσιότητας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο