Το ΔΣ του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ Γιώργος Πατούλης  μαζί με τους: Σ. Παπασπυρόπουλο Δ/ντή Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Μ. Χρηστάκη Γ.Γ. Δ. Αμαρουσίου, Ευαγ. Αμανατίδου-Χατζηπαυλή Αναπλ. Μέλος  ΔΣ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Ι. Λαδόπουλο Αντιπρόεδρο ΔΣ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Π. Ζητάκη Αναπλ. Γ.Γ. ΔΣ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, Μ. Μπάρλα συνεργάτη Δ. Αμαρουσίου και Ι. Φωστηρόπουλο, Αναπλ. Μέλος ΔΣ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. (από δεξιά)

Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του 2014 που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου,  ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και τα μέλη του ΔΣ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δικτύου.

Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, ο κ. Ιωάννης Λαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου και Αντιπρόεδρος ΔΣ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, ο κ. Παναγιώτης Ζητάκης, Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΔΣ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, ο κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου και Αναπλ. Μέλος ΔΣ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, η κα Ευαγγελία Αμανατίδου-Χατζηπαυλή, Δημοτική Σύμβουλος Ν. Ιωνίας και Αναπλ. Μέλος Δ.Σ., ο κ. Μιχάλης Χρηστάκης, Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου και ο κ. Μιχάλης Μπάρλας, Συνεργάτης Δήμου Αμαρουσίου. Παρών ήταν τέλος και ο κ. Νικόλαος Μαρώσης, Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας και Ειδικός Γραμματέας Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ευχήθηκε το 2014 να είναι ένα έτος γεμάτο ευτυχία, υγεία και δημιουργία. «Προτεραιότητά μας είναι το Δίκτυο να συνεχίσει να πρωτοστατεί στην πρόληψη και στην προαγωγή της υγείας με στόχο πάντα την κοινωνική αλληλεγγύη, παρά τις δυσμενείς συνθήκες και ενάντια σε αυτές».

Το φλουρί έπεσε στον Αντιδήμαρχο Π. Φαλήρου και Μέλος ΔΣ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο