Με νέες κοινωνικές δομές και παρεμβάσεις ενισχύεται το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου όπως εξήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον συνονόματο του μικρό Γιώργο, γιο εργαζομένης, που έκλεψε την παράσταση με την παρέμβασή του κατά την εκφώνηση του χαιρετισμού του Δημάρχου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ν. Κάββαλο, δίνοντας τις ευχές του προς τους εργαζομένους του Οργανισμού.


Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, σύσσωμου του ΔΣ του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α και πλήθους εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.


 


Γ. Πατούλης: «Η προσπάθειά μας για στήριξη της κοινωνίας της πόλης μας δεν έχει τελεία αλλά συνέχεια»


Σε ζεστή ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 εργαζομένων και εθελοντών που απασχολούνται στις κοινωνικές δομές του Δήμου, έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α). Με τη διαβεβαίωση ότι η προσπάθεια για τη στήριξη της κοινωνίας είναι διαρκής, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.


Στον χαιρετισμό του προς τους εργαζομένους, παρόντος σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο έργο κάθε κοινωνικής δομής ξεχωριστά, από τους Παιδικούς Σταθμούς, τα Κ.Α.Π.Η, την Πρόνοια, το Δημοτικό Πολυιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, την Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς, τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, μέχρι το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ και το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, ευχαριστώντας το προσωπικό αλλά και τους δεκάδες εθελοντές σε κάθε δομή για την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων αλλά και για την αστείρευτη διάθεση εθελοντικής προσφοράς που τους χαρακτηρίζει.


«Ευχαριστώ καθέναν σας ξεχωριστά για την πολύτιμη προσφορά του. Όλοι μαζί αποτελούμε μέλη της ίδιας μεγάλης οικογένειας και μαζί μοχθούμε για την ίδια πόλη. Η κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη είναι πρώτη στις προτεραιότητές μας, για αυτό και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις δομές μας. Μέσω του προγράμματος «Καταπολέμηση της Φτώχειας» έχουμε σκοπό να μην αφήσουμε κανένα σπιτικό στο Μαρούσι χωρίς φάρμακο, φαγητό, ρούχο και ψυχοκοινωνική υποστήριξη από ειδικό επιστημονικό προσωπικό. Και η προσπάθειά μας δεν έχει τελεία αλλά συνέχεια. Δημιουργούμε νέο παράρτημα του Κ.Α.Π.Η στο Πολύδροσο για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, στηρίζουμε τις οικογένειες της πόλης μας με τη λειτουργία ενός ακόμα παιδικού σταθμού στο Ψαλίδι. Απλώνουμε Ομπρέλα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για κάθε συνάνθρωπό μας και θέλουμε να έχουμε κοντά μας όποιον μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή μέσα και από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης, και έκλεισε με μία αισιόδοξη πρόβλεψη για το 2014 αλλά και με ευχές για προσωπική και οικογενειακή Υγεία και πρόοδο.


Τις ευχές του προς το προσωπικό του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α έδωσε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νίκος Κάββαλος, καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο και τους παρευρισκομένους κατά την έναρξη της εκδήλωσης.


Η τελετή πλαισιώθηκε με μουσικό πρόγραμμα και κλήρωση δώρων στους εργαζομένους. Τα δώρα όπως και η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν προσφορά εξ ολοκλήρου χορηγών, τους οποίους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ευχαριστεί θερμά.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Αστικής Δημοτικής Κατάστασης Δημήτρης Καμπούκος, η Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Σαγρής, Πέτρος Κούκουζας.
 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο