Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ντ. Μανιατοπούλου και τον Αντιπρόεδρο Β. Σουμαλά, παρόντων του Αντιδημάρχου Δ. Σμυρνή και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη. 


 


Τη δυνατότητα κατασκευής αίθουσας εκδηλώσεων στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο στην Κοκκινιά, συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου, παρόντων του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κου Δημήτρη Σμυρνή και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη.


Στο αίτημα του Συλλόγου για την κατασκευή μιας μεγαλύτερης αίθουσας εκδηλώσεων στο χώρο των σχολείων, η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας θα επισκεφθεί το σχολικό συγκρότημα προκειμένου να εξετάσει την εξέρευση λύσης, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και του Καθηγητές του σχολείου.Ως πιθανή λύση συζητείται η δημιουργία αίθουσας εκδηλώσεων, εκεί που σήμερα λειτουργεί η Σχολική Βιβλιοθήκη και η μεταφορά αυτής σε μικρότερο χώρο εντός του σχολείου.


Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν η Πρόεδρος κα Ντόλυ Μανιατοπούλου και ο Αντιπρόεδρος κος Βαγγέλης Σουμαλάς, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την άμεση ανταπόκρισή του να δώσει λύση στο αίτημα του Συλλόγου.      


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο