Το δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη βράβευσε ο Δήμος Πεύκης για την προσφορά του στην υγεία και τις κοινωνικές υπηρεσίες

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπο από την τελετή βράβευσης του
Δημάρχου Αμαρουσίου  Γ. Πατούλη από
τον Δήμαρχο Πεύκης Γ. Θεοδωρακόπουλο
για την πολυσήμαντη προσφορά του ως
προέδρου του Πολυϊατρείου Πεύκης.

|download _.jpg file 68 KB|


Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης Αντώνης Κυδωνάκης ( πρώτος δεξιά ) και η Βιβή Γκιόκα για την συμβολή της στην ίδρυση τράπεζας αίματος στην Πεύκη.

|download _.jpg file 145 KB|

Για τη μεγάλη κοινωνική προσφορά του ως Πρόεδρος του Πολυϊατρείου Πεύκης βραβεύτηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης από το δήμαρχο Πεύκης κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που οργάνωσε ο γειτονικός μας Δήμος προς τιμήν των εθελοντών αιμοδοτών της πόλης του και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2007 στο κατάμεστο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου Πεύκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, οι βουλευτές Κώστας Γείτονας και Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Aντινομάρχης Αθηνών κ. Γιώργος Καστρινάκης, ο πρώην δήμαρχος Πεύκης κ. Αντώνης     Κυδωνάκης (ο οποίος επίσης βραβεύτηκε), ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Δημήτρης Τζίτζιφας, ο Πρόεδρος του Πολυϊατρείου Πεύκης κ. Πάνος Κανέλλος, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Σπύρος Γραμμένος και η κ. Βιβή Γκιόκα η οποία επίσης βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην ίδρυση Τράπεζας Αίματος στο Δήμο Πεύκης επί δημαρχίας Α. Κυδωνάκη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ.  Μιχάλης Χρηστάκης.

Απονέμοντας το βραβείο στο δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη ο δήμαρχος Πεύκης κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος εξήρε το σημαντικό έργο που έγινε στο Πολυϊατρείο Πεύκης επί προεδρίας του κ. Πατούλη, ιδιαίτερα όσον αφορά τον τομέα της αιμοδοσίας και της εθελοντικής προσφοράς σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, εμφανώς συγκινημένος για τη βράβευσή του, αφού ευχαρίστησε το Δήμο Πεύκης για την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό του, αναφέρθηκε στην ανάγκη ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών σε θέματα εθελοντικής αιμοδοσίας που – όπως είπε – είναι μια πολύ σημαντική προσφορά στον άνθρωπο, αφού σώζει ζωές και δεν κοστίζει τίποτα στον εθελοντή αιμοδότη.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι στο Μαρούσι οι εθελοντές αιμοδότες είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με τους αιμοδότες του Δήμου Πεύκης και γι΄ αυτό η νέα δημοτική αρχή του Αμαρουσίου θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ευαισθητοποιήσει τους δημότες Αμαρουσίου ακόμα περισσότερο στα θέματα υγείας και κοινωνικής προσφοράς και ιδίως στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο