Τις προσπάθειες των ομάδων που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων 2012 του Γ.Σ.Α παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, βραβεύοντας τον προπονητή της νικήτριας ομάδας του Ίκαρου Καλλιθέας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους διαγωνιζόμενους.Οι πρωταθλητές του τουρνουά της ομάδας του Ίκαρου Καλλιθέας με το κύπελλο και τα μετάλλιά τους.


 


Τις προσπάθειες των παικτών των τεσσάρων ομάδων που έλαβαν μέρος στο τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων 2012 που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, παρακολούθησε και χειροκρότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Το τουρνουά όπου συμμετείχαν οι ομάδες Μπάσκετ: Γ.Σ Αμαρουσίου, Α.Ε Ίκαρος Καλλιθέας, Α.Ο Παλαιού Φαλήρου, Γ.Σ.Σ Πανιώνιος, παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν κοντά στα παιδιά στηρίζοντας και επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους.


Το τουρνουά έληξε στέφοντας πρωταθλήτρια την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας στην οποία και απονεμήθηκε το τρόπαιο της νίκης. Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, ενώ την τρίτη και την τέταρτη θέση κατέλαβαν η ομάδα του Αμαρουσίου και η ομάδα του Πανιωνίου, αντίστοιχα.


Την απονομή του κυπέλλου και τις βραβεύσεις των πρωταθλητών του τουρνούα και του προπονητή τους, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης. Στους νικητές ευχήθηκε Καλές γιορτές και ακόμα περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες τη νέα χρονιά.


Τη βράβευση των αθλητών της δεύτερης ομάδας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α Κωνσταντίνος Κουτσούκος. Τους αθλητές του Γ.Σ Αμαρουσίου βράβευσε ο Γιώργος Κάβουρας, Μεσογειονίκης και Βαλκανιονίκης παλαιός πρωταθλητής του δεκάθλου. Αντίστοιχα, τους αθλητές του Πανιωνίου βράβευσε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Γ.Σ.Α Τιμολέων Μαραγκίδης.


Εκτός των μεταλλίων ο Γ.Σ.Α προσέφερε σε όλους τους διαγωνιζόμενους αθλητές και τους προπονητές τους αναμνηστικά δώρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο