Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αγίου Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου και στελέχη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αγίου Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου και στελέχη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.


Ζητήματα βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας της διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής συζήτησαν με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου στη συνάντηση που είχαν μαζί του, παρόντων και στελεχών της Διοίκησης.


Ανάμεσα στα ζητήματα που έθεσε υπόψη του Δημάρχου κ. Πατούλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θωμάς Χατζηπρίμος, ήταν το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή ζητώντας να υπάρξουν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, η στάθμευση πέριξ του νοσοκομείου και του σταθμού ΚΑΤ, η καθαριότητα καθώς και το θέμα των ομβρίων. Στα αιτήματα του Συλλόγου ήταν, επίσης, να προωθηθούν πρωτοβουλίες σε επίπεδο εξωραϊσμού των γειτονιών, βελτίωσης των κρασπέδων και του πρασίνου.


Όσον αφορά στο ζήτημα των ομβρίων, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι θα εκπονηθεί σχετική μελέτη, ενώ αναφορικά με το πάρκινγκ σημείωσε ότι μετά την εφαρμογή του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στο Κέντρο της πόλης, θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο επέκτασής του και σε άλλες γειτονιές μεταξύ των οποίων και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και του ΚΑΤ. Σχετικά με την καθαριότητα ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι η εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας σε συνδυασμό και με τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση των κατοίκων θα δώσει λύσεις, ενώ αναφορικά με το κυκλοφοριακό ενημέρωσε ότι η Διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τους συλλόγους, και αφού εξετάσει τις προτάσεις τους θα προχωρήσει σε σχετική κυκλοφοριακή μελέτη για την περιοχή.


Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Νικόλας Αλεπούς και Βασίλης Κόκκαλης, και από μέρους του συλλόγου παρόντα ήταν επίσης, τα μέλη Δημήτρης Νάσιος, Παναγιώτης Παντελούκας, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Βούλγαρης, Ελένη Χρυσικοπούλου.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο