Τις δεξιότητες τους στα αθλήματα TAE KWON DO και ΤΖΟΥΝΤΟ επέδειξαν οι μικροί αθλητές στους αγώνες που διοργάνωσε το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟι αθλητές του TAE KWON DO από τα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου με τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα και Ν. Αλεπού.Οι μικροί αθλητές του ΤΖΟΥΝΤΟ από τα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα και τους προπονητές τους.


Στα αθλήματα TAE KWON DO και ΤΖΟΥΝΤΟ εξετάστηκαν για την απόκτηση ζώνης περισσότερα από 60 παιδιά σε κάθε άθλημα, Δημοτικού και Γυμνασίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού» που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου.


Με την έναρξη των επιδείξεων στο άθλημα του TAE KWON DO, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, εκφράζοντας εκ’ μέρους του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη την ικανοποίηση του που οι γονείς ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης και ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλας Αλεπούς, ενώ τις δεξιότητες των παιδιών και την κατάταξή τους αξιολόγησε η κριτής κα Γωγώ Αγγελάκη.


Αντίστοιχα οι αθλητές στο ΤΖΟΥΝΤΟ διαγωνίσθηκαν επιδεικνύοντας τις ικανότητες τους παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο κου Νίκου Χεκήμογλου και του Αντιδημάρχου κου Νικόλαου Πέππα που είχε την ευκαιρία να τους συγχαρεί για τις επιδόσεις τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο