Με την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων συμμετοχής ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γιορτή μπάσκετ του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟι Αντιδήμαρχοι Ν. Πέππας και Ν. Αλεπούς απονέμουν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές του μπάσκετ από το πρόγραμμα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.Αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας μπάσκετ στην κατηγορία Γ’ και Δ’ Δημοτικού με τον προπονητή τους και τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα και Ν. Αλεπού.


Με το τελικό αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος στην κατηγορία Ε’ και Στ’ Δημοτικού και του τουρνουά μπάσκετ στην κατηγορία Γ’ και Δ’ Δημοτικού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού» ολοκληρώνεται με επιτυχία το πρόγραμμα μπάσκετ του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου για τη φετινή χρονιά.


Στην αθλητική εκδήλωση εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς , που απένειμαν και τα έπαθλα στους νικητές.


Στην κατηγορία Ε’ και Στ’ Δημοτικού απονεμήθηκε κύπελο στις τρεις πρώτες ομάδες, ενώ με μετάλλιο συμμετοχής τιμήθηκαν οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Γ’ και Δ’. 
Τους αθλητές προπόνησαν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι κ.κ. Χρ. Λεγάντης, Δημ. Μαμμάς, Σπ.  Σπυρόπουλος, Κων. Γούλας, Μιχ. Ραχωβίτσας, Ελ. Καμίλη, Όλγα Φλίγκου, Δημ. Μαστροκωστόπουλος, Μαρία Κωνσταντίνου και Γιαν. Γαπκιάδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο