Στη διάθεση του κ. Μπρέγιαννη, αλλά και κάθε συμπολίτη μας, τα στοιχεία για τις Α.Ε. του Δήμου μας.

Print Friendly, PDF & Email

Σε επανειλημμένες ανακοινώσεις μας έχουμε τονίσει ότι η Διοίκηση Πατούλη είναι εγγυητής της Διαφάνειας στα οικονομικά του Δήμου Αμαρουσίου και των επιχειρήσεων του. Εγγυητής της διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας , τόσο του Δήμου, όσο και των δημοτικών επιχειρήσεων.
Κι αυτό το αποδεικνύουμε στην πράξη, γι αυτό και δεν μας αγγίζουν οι απειλές και οι «ψευτοτσαμπουκάδες» του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μπρέγιαννη, περί δήθεν προσφυγής του στον εισαγγελέα για να του δοθούν τα στοιχεία που αφορούν τη λειτουργία των Α.Ε. του Δήμου μας.
Στις κενές περιεχομένου απειλές του κ. Μπρέγιαννη αντιπαραβάλουμε:  • Τον δημοσιευμένο από την προηγούμενη εβδομάδα ισολογισμό της ΑΘΜΟΝΟΝ Α.Ε.

  • Τον ισολογισμό της Αναπτυξιακής Α.Ε. , που δημοσιεύεται την ερχόμενη Τετάρτη.

  • Το δημόσιο απολογισμό που θα δοθεί στις Γενικές Συνελεύσεις  της ΑΘΜΟΝΟΝ Α.Ε. και Αναπτυξιακή Α.Ε., οι οποίες θα διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου και στις οποίες θα συμμετέχει και εκπρόσωπος του Δήμου Αμαρουσίου, ο οποίος θα ορισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως λοιπόν αποδεικνύεται, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου όχι μόνον δεν φοβάται τον έλεγχο, αλλά σύμφωνα με τον νόμο 2190/1920 περί ανωνύμων εταιρειών, δίνει στη δημοσιότητα και στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και κάθε συμπολίτη μας, όλα στοιχεία που αφορούν την οικονομική διαχείριση των εταιρειών στις οποίες ο Δήμος Αμαρουσίου είναι βασικός μέτοχος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο