Την 6η Ημερίδα Στίβου του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου, που προπονήθηκαν στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου στη διάρκεια της περιόδου 2015 – 2016 και του Τμήματος Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου αναμετρήθηκαν στους αγώνες δρόμου 30μ., 50μ., στο άλμα εις μήκος  και τις ρίψεις στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Τους αγώνες των αθλητών και αθλητριών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας κατά την απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής και των  μεταλλίων στους τρεις πρώτους νικητές, τα θερμά συγχαρητήρια του  σε όλους για την προσπάθεια και τις αθλητικές επιδόσεις τους, αναφέροντας ότι στον αθλητισμό δεν έχει αξία μόνο η πρωτιά, αλλά και η συμμετοχή.
 Παράλληλα ευχαρίστησε τους προπονητές και το προσωπικό του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση των αγώνων, καθώς και τους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία τα προγράμματα του Τμήματος Ανάπτυξης θα συνεχίσουν να προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στη νέα γενιά.

Τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας, ενώ τις υπηρεσίες του προσέφερε εθελοντικά ο γιατρός κ. Σωτηρόπουλος.

Υπεύθυνοι των προγραμμάτων Στίβου είναι η κα Ιωάννα Μαρτάκη, ενώ τη διεξαγωγή των αγώνων στήριξαν με τη συμμετοχή τους οι γυμναστές και οι προπονητές του Γ.Σ.Α. Αμαρουσίου. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την 6η Ημερίδα Στίβου του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από την 6η Ημερίδα Στίβου του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο