Την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 84Kb|


Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών μας  σε αίμα, η Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόληψης & Αλληλεγγύης του Δήμου διοργανώνει την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ.Σοφίας 9 & Δ.Μόσχα), τη Δευτέρα 17, Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Μαΐου 2010.

Τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας επισημαίνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να συμμετάσχουν: «Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι το πόσο απαραίτητη είναι η Τράπεζα Αίματος. Είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή της ζωής μας είτε εμείς είτε κάποιος οικείος μας, να χρειαστεί αίμα. Η αιμοδοσία είναι μια ανώδυνη διαδικασία για τον αιμοδότη, που όμως μπορεί να σώσει ζωές. Ας δώσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας προσφέροντας την ελπίδα και συμβάλλοντας να σωθεί μια ζωή».

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης & Πρόληψης κ.Γ.Πουλόπουλος ανέφερε: «Καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας χρειάζονται αίμα. Ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόληψης & Αλληλεγγύης έχει οργανώσει μητρώο αιμοδοτών, προκειμένου να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή και ελπίδα, σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο, η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου διαθέτει περίπου 200–250 φιάλες αίμα σε συνανθρώπους μας που χρειάζεται να κάνουν μετάγγιση αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Ώρες αιμοδοσίας: Δευτέρα 17 Μαΐου & Τρίτη 18 Μαΐου: 09:00-13:00, Τετάρτη 19 Μαΐου: 14:00-17:00


Μετάβαση στο περιεχόμενο