Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην καθιερωμένη γιορτή ούζου του Συλλόγου Πολυδρόσου ‘Ο Άγιος Αθανάσιος’

Print Friendly, PDF & Email


Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο και τον αγγειολόγο, πρώην πρόεδρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών Τάσο Τριπολίτη.
|download file .jpg 127 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με την πρόεδρο του Συλλόγου Πολυδρόσου ‘Ο ʼγιος Αθανάσιος’ Μαργ.Κανατσούλη, την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Ελένη Ανδρεούλα, το μέλος του Δ.Σ. Βίκυ Ξενάκη, το μέλος του Συλλόγου Γ.Μέμηλα και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αθ.Βελλή.
|download file .jpg 122 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον πατέρα Μανώλη του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, μέλη και φίλους του Συλλόγου στην καθιερωμένη εκδήλωση για τη γιορτή ούζου.
|download file .jpg 131 KB|


Σε μία φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρουσία του Δημάρχου κ.Γιώργου Πατούλη, ο Πολιτιστικός – Κοινωφελής & Εξωραϊστικός Σύλλογος Πολυδρόσου
‘Ο ʼγιος Αθανάσιος’ γιόρτασε και φέτος την καθιερωμένη γιορτή του ούζου, την Δευτέρα 10 Μαΐου 2010.


Ο κ.Δήμαρχος πλαισιωμένος από τον πατέρα Μανώλη του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαργαρίτα Κανατσούλη, μέλη του Δ.Σ. και πολλούς φίλους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα της περιοχής και να ακούσει τα αιτήματα των πολιτών.


Μεταξύ άλλων, ο κ.Πατούλης ανέφερε ότι το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για το Πολύδροσο είναι δεδομένο και συνεχές. Με σκληρή προσπάθεια πρόσθεσε αντιμετωπίζουμε προβλήματα δεκαετιών, καθώς η περιοχή ήταν εγκαταλελειμμένη από τις προηγούμενες Διοικήσεις.


Έως σήμερα στην περιοχή του Πολυδρόσου έχουν πραγματοποιηθεί έργα ασφαλτόστρωσης, ενισχύθηκε ο ηλεκτροφωτισμός με την αντικατάσταση των παλιών φωτιστικών με νέα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,  αλλά υψηλής απόδοσης, ενώ έχουν δημοπρατηθεί έργα οδοποιίας από τη Νομαρχία Αθηνών. Επίσης δεκάδες άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας έχουν το δικό τους χώρο, στο νέο ΚΑΠΗ της περιοχής που εγκαινίασε η Δημοτική Αρχή, τον Ιανουάριο του 2008.


Στο θέμα της διάνοιξης της οδού Φραγκοκλησιάς, ο κ.Πατούλης εξέφρασε την απορία, πως το ΣτΕ δεν έχει εκδώσει την όποια απόφαση, την οποία όλοι θα σεβαστούν και η οποία θα οδηγήσει στην αναβάθμιση και ανάπλαση της γύρω περιοχής.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα σε τέσσερις πρώην Προέδρους του Συλλόγου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο