Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, στο φιλέλληνα Ιταλό Δήμαρχο Marco Galdi, σε συνάντησή τους με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, και τον Ιταλό Δήμαρχο Marco Galdi.O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ενώ του προσφέρει ένα ενθύμιο με τη σκεπτόμενη Αθηνά.O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το φιλέλληνα Ιταλό Δήμαρχο της πόλης Cava de’ Tirreni Marco Galdi, ενώ προσφέρει στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ένα ενθύμιο της πόλης του. Μαζί τους και ο Αντιδήμαρχος Βύρωνα Χρίστος Γώγος.O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.


Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, με το φιλέλληνα Ιταλό Δήμαρχο της πόλης Cava de’ Tirreni Marco Galdi, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Προ ημερών οι δύο Δήμαρχοι ανακοίνωσαν από κοινού την αδελφοποίηση των πόλεών τους με την ευκαιρία της βράβευσης του Marco Galdi, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου για την πρωτοβουλία του να ενισχύσει προσφέροντας το μισθό του για τον ελληνικό λαό.


Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξήρε τον φιλέλληνα Δήμαρχο για την απόφασή του να διαθέσει μέχρι το τέλος της θητείας του το μισθό του Δημάρχου στο ελληνικό κράτος στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μήνυμα συμπαράστασης προς τους Έλληνες σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.


Από την πλευρά του ο Ιταλός Δήμαρχος Marco Galdi, μιλώντας με εγκάρδια λόγια για την Ελλάδα, αναφέρθηκε και στο άνοιγμα ειδικού λογαριασμού υπέρ της χώρας μας με έκκληση που απευθύνει προς όλη την Ευρώπη να συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής ανόρθωσής της.


Η κατάσταση της οικονομίας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα βρέθηκαν, επίσης, στο επίκεντρο της συνάντησης, ενώ με την ευκαιρία της επικοινωνίας τους, ο Ιταλός Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.


Ο Marco Galdi δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πολύ καλές σχέσεις που έχει καλλιεργήσει με πολλές ελληνικές πόλεις και ιδιαίτερα με το Δήμο Αμαρουσίου και το Δήμαρχο Γ. Πατούλη, προσωπικά, συνεργασία που θα επισφραγιστεί με την αδελφοποίηση των δύο πόλεων.


Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή συμβολικών ενθυμίων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αντικείμενο με τη σκεπτόμενη Αθηνά από μέρους του Προέδρου της ΝΔ και ένα ενθύμιο, τυπικό της ιταλικής πόλης.


Τον Ιταλό Δήμαρχο συνόδευσαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος της πόλης Cava de’ Tirreni Vincenzo Landolfi, ο Αντιδήμαρχος Βύρωνα Χρίστος Γώγος, ο Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας στην Ανατολική Πελοπόννησο Χρήστος Παπαβασιλείου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο