Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη η περιφορά του Επιταφίου τη Μεγάλη Παρασκευή

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του κα. Μαρίνα Σταυράκη και το γιό τους Αλέξανδρο, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και πλήθος πιστών συμμετέχουν με ευλάβεια στη περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.Στιγμιότυπο από την περιφορά του Επιταφίου της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συμμετέχει στην περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Νεκροταφείου Αμαρουσίου, η οποία κατά παράδοση γίνεται το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.


Σε ατμόσφαιρα ευλάβειας, θρησκευτικής κατάνυξης και μεγαλοπρέπειας, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή η περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Στην ακολουθία και στη τελετή της περιφοράς παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλη με την οικογένεια του, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.


Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου και με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως, οι πιστοί κρατώντας κεριά, υπό τους ήχους της Δημοτικής μπάντας και της ψαλμωδίας των εγκωμίων, συνόδεψαν με ευλάβεια τον Επιτάφιο κατά την περιφορά στα κεντρικά σημεία της πόλης.


Την ίδια ημέρα ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης παρέστη και στην περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Νεκροταφείου Αμαρουσίου, η οποία κατά παράδοση γίνεται πριν τη δύση του ηλίου, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.


Τον Επιτάφιο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου έφεραν μαζί με πολίτες, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο