Θερμά συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και «Πρέσβειρα Αθλητισμού του Δήμου Άγη Κασούμη για την κατάκτηση του Αργυρού στη σκοποβολή στους Μεσογειακούς Αγώνες

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και «Πρέσβειρα» Αθλητισμού του Δήμου  ʼγη Κασούμη, λίγο πριν την αναχώρησής της για τους Μεσογειακούς Αγώνες «ΜΕΡΣΙΝΑ» 2013, όπου κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στη σκοποβολή.


 


Το Αργυρό μετάλλιο στη σκοποβολή κατέκτησε η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και «Πρέσβειρα» Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου ʼγη Κασούμη στους Μεσογειακούς Αγώνες «ΜΕΡΣΙΝΑ» 2013.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης συγχαίρει θερμά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια παγκοσμίων κυπέλων για την εξαιρετικά σημαντική της διάκριση στους Μεσογειακούς Αγώνες.
«Σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία για τη χώρα μας, η προσπάθεια σας για την κατάκτηση του βάθρου των νικητών και η εξαίρετη διάκρισή σας έχει μία ιδιαίτερη συμβολική σημασία και αποδεικνύει ότι ως λαός έχουμε τη δύναμη ψυχής ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες να τα καταφέρουμε και να οδηγήσουμε τη χώρα μας στην ανάπτυξη και την ευημερία.


Σας συγχαίρω για τη λαμπρή επιτυχία σας και σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Μαρουσιωτών για τη χαρά και την υπερηφάνεια που μας χαρίσατε.»


Πριν την αναχώρησή της για τους Μεσογειακούς Αγώνες, η κα Κασούμη στη διάρκεια συνάντησής της με τον κο Πατούλη στο γραφείο του, είχε δεχθεί τις εγκάρδιες ευχές του για καλή επιτυχία στους αγώνες.       


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο