«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Print Friendly, PDF & Email

Τα πολιτικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ο κ. Μπρέγιαννης και η ανυπαρξία από πλευράς του οποιασδήποτε αξιόπιστης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης για τα ζητήματα του Αμαρουσίου, τον οδηγούν σε κινήσεις απελπισίας.

Γιατί μόνον ως κίνηση απελπισίας για εξασφάλιση τριών λεπτών τοπικής δημοσιότητας μπορεί να εκληφθεί η τελευταία του ανακοίνωση και τα όσα αναφέρει σε βάρος του Δημάρχου Γ. Πατούλη. Αναρωτιόμαστε  • Γιατί ενοχλεί τον κ. Μπρέγιαννη η συνδικαλιστική και ανθρωπιστική δράση του Γ. Πατούλη ως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών; Μήπως επειδή ο ίδιος δεν έχει να επιδείξει καμία ανάλογη δραστηριότητα;

  • Γιατί τον ενοχλεί που ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης έδωσε το παρόν σε μια επίσκεψη του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην πόλη μας; Μήπως επειδή ο ίδιος δηλώνει πολιτικά άστεγος, ή μήπως τον ενοχλεί που δεν έχει φωνή και επιρροή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων;

Όσον αφορά το σχόλιο του κ. Μπρέγιαννη περί μη ενασχόλησης του Δημάρχου με τα προβλήματα της πόλης και των συμπολιτών μας , απλά στερείται σοβαρότητας. Αν ο κ. Μπρέγιαννης επισκεπτόταν τις γειτονιές της πόλης και την πλατεία Αλωνίων που επικαλείται στην ανακοίνωσή του, θα έβλεπε ότι μόλις 100 μέτρα από το γήπεδο της πλατείας βρίσκεται το νέο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Λυκείου, το οποίο κατασκευάστηκε και παραδόθηκε στη νεολαία του Αμαρουσίου από τη σημερινή Διοίκηση. Χωρίς να κοστίσει στους δημότες ούτε ένα ευρώ.

Όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Μπρέγιαννης, σήμερα η πόλη έχει Δήμαρχο με ισχυρή φωνή και λόγο στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, έχει Δημοτική Αρχή με πρωταγωνιστικό ρόλο στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. Η Διοίκηση Πατούλη απαντά με έργα σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά, στις κενές περιεχομένου ανακοινώσεις του κου Μπρέγιαννη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο