Θέματα με αμοιβαίο ενδιαφέρον μεταξύ των Δήμων τους συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος

Print Friendly, PDF & Email

Θέματα συνεργασίας για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν και στους δύο δήμους με επίκεντρο πολεοδομικής φύσεως εκκρεμότητες και θέματα καλύτερης εξυπηρέτησης των κατοίκων των δύο όμορων δήμων, συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία πρώτη προσέγγιση στο θέμα της αναθεώρησης των διοικητικών ορίων μεταξύ των δύο δήμων με στόχο το καλύτερο δυνατό όφελος για τους κατοίκους και των δύο δήμων.

Ζητήματα πολεοδομικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την πράξη εφαρμογής στην περιοχή του Κάτω Ψαλιδίου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης στο σχέδιο πόλης με τρόπο επωφελή για τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής.

Με στόχο την εξυπηρέτηση των φοιτητών του Δήμου Ηρακλείου κατά τις μετακινήσεις τους από και προς την Πανεπιστημιούπολη – Πολυτεχνειούπολη, ο κ. Μπάμπαλος, ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου ώστε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου να εξυπηρετούνται προσωρινά από τη δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου οπότε και θα έχει βρεθεί μόνιμη λύση για την απρόσκοπτη συνέχιση της μετακίνησης των φοιτητών του Δήμου Ηρακλείου από και προς τα πανεπιστημιακά τους ιδρύματα στην περιοχή του Ζωγράφου.

 

Σχετικά αρχείαΘέματα με αμοιβαίο ενδιαφέρον μεταξύ των Δήμων τους συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο