Τα έπαθλα στους νικητές του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο Athens Open απένειμε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπο από την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές των αγώνων του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο Athnes Open
|download file .jpg 108KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον δεύτερο νικητή των αγώνων, τον Ισπανό Tur Fransesco
|download file .jpg 88KB|
 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον πρώτο νικητή στο μονό ανδρών, τον ʼγγλο McCarrol Mark, κατά την απονομή των επάθλων στους νικητές του διεθνούς τουρνουά τένις με αμαξίδιο, Athens Open
|download file .jpg 86KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Αντισφαίρισης με αμαξίδιο και διευθυντή των αγώνων του τουρνουά κ. Γ. Κόντο και αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες
|download file .jpg 119KB|


 


Με την απονομή των επάθλων στους νικητές ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου οι αγώνες του διεθνούς τουρνουά αντισφαίρισης με αμαξίδιο Athens Open, στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και είναι το πρώτο που διοργανώνεται στην Αττική. Στους αγώνες συμμετείχαν δέκα τρεις παίκτες υψηλού επιπέδου, μεταξύ των οποίων και τρεις Έλληνες , οι οποίοι αγωνίσθηκαν δυνατά και απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα των θεατών.            
Πρώτος νικητής στο μονό ανδρών αναδείχθηκε ο ʼγγλος  McCarrol Mark, ο οποίος είναι 36ος  στην παγκόσμια κατάταξη και δεύτερος ο Ισπανός  Tur Fransesco, 56ος στην παγκόσμια κατάταξη.

Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ανέφερε:«για τους αγωνιστές της ζωής και ειδικά για τους αθλητές, ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και στηρίζει κάθε τους προσπάθεια. Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ενισχύοντας την προσπάθεια σας και τη  διάθεση σας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.»             

Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Αντισφαίρισης με αμαξίδιο και Διευθυντής των αγώνων του τουρνουά κ. Γιώργος Κόντος ανέφερε ότι «ήταν μία καλή διοργάνωση, η πρώτη στην Αττική και το γεγονός ότι έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου έδωσε μία άλλη αίγλη στο άθλημα και περισσότερη δύναμη στους αθλητές, οι οποίοι είδαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρίσκεται δίπλα τους και να στηρίζει την προσπάθεια τους».              

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο