Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης απονέμει τα μετάλλια στους νικητές της κατηγορίας 19-30 ετών
|download file .jpg 528KB|


Ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου Θ. Βλαχοπιώτης βραβεύει τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου Γ. Μπαρτζώκα για την επιτυχία της εισόδου της ομάδας στους ομίλους της Ευρωλίγκα
|donwload file .jpg 475KB|Ο Δημ. Σύμβουλος κ. Β. Κάββαλος βραβεύει τους νικητές στην κατηγορία 15-19 ετών
|donwload file .jpg 552KB|Η ομάδα που αποτελείτο από τον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη, τον αντιδήμαρχο κ. Σ. Σταθούλη και τον Δημ. Σύμβουλο κ. Ν. Πέππα και η ομάδα του ΤΟΣΥΝ και του Συνδέσμου Φιλάθλων, σε αναμνηστική φωτογραφία
|donwload file .jpg 558KB|


 


Με την συμμετοχή περισσότερων από 250 νέων, ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» που οργάνωσε το Συμβούλιο Νέων του Αμαρουσίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σπύρου Λούη, το σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου.

Τις απονομές στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στο ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου για τη διοργάνωση του τουρνουά και τόνισε ότι «σημασία στον αθλητισμό έχει όχι μόνο η νίκη, αλλά η συμμετοχή. Γι’ αυτό τα συγχαρητήρια αξίζουν όχι μόνο στους νικητές, αλλά σε όλους όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά αυτό. Παρόμοιες δράσεις όπως αυτή του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου μας είναι αξιέπαινες και θα έχουν πάντα τη στήριξή μας».

Ο πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου κ. Θ. Βλαχοπιώτης ευχαρίστησε τους νέους που συμμετείχαν σε αυτή την δραστηριότητα, «δίνοντας πολύτιμο χρόνο από το σαββατοκύριακό τους, καθώς και όλους όσοι μας στήριξαν στη διοργάνωση του τουρνουά και κυρίως τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη».
Στην εκδήλωση βραβεύτηκε από το ΤΟΣΥΝ η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου και ο προπονητής της Γιώργος Μπαρτζώκας για την μεγάλη επιτυχία της εισόδου στους ομίλους της Ευρωλίγκα.

Στο περιθώριο του τουρνουά έγινε αγώνας «3 on 3» ανάμεσα σε ομάδα που αποτελούταν από τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, τον αντιδήμαρχο κ. Σ. Σταθούλη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ν. Πέππα και ομάδα αποτελούμενη από μέλη του ΤΟΣΥΝ και του Συνδέσμου Φιλάθλων Αμαρουσίου.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κ. Κ. Δ. Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Β. Κάββαλος, Γ. Ζήκος, Ελ. Λέκκα, Αν. Παρτσινέβελος, και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Γ. Μαρκόπουλος

Στην κατηγορία 19-30 ετών, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «4 Amigos» «Keadicus» με σκορ 23-13. Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα «Batman» που κέρδισε στη διαδικασία των βολών με 4-3 την ομάδα «Jokers», κι ενώ η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού το σκορ ήταν 18-18. Η 1η ομάδα κέρδισε ένα 3μερο ταξίδι για 4 άτομα στην Αράχοβα (προσφορά από το Τουριστικό Γραφείο X-TREME Club) και 4 σετ ανδρικής περιποίησης από την εταιρεία Christian Dior. Η 2η ομάδα κέρδισε 4 πλήρης υποτροφίες για εκμάθηση Η/Υ ECDL – οffice, προσφορά από την Επιχείρηση Τεχνολογίας του Δήμου Αμαρουσίου, και η 3η ομάδα 4 εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ Αμαρουσίου (προσφορά της Κ.Α.Ε Αμαρουσίου.

Στην κατηγορία 15-18 νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «ΕΦΟΑ High Flyers» που νίκησε  την ομάδα «Los Angeles» με σκορ 23-14. Στην 3η θέση κατετάγη η ομάδα «Wave» που νίκησε με 10-8 την ομάδα του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου. Οι νικητές κέρδισαν από ένα ποδήλατο mountain, προσφορά από τα Φροντιστήρια Γνώμων, η 2η ομάδα 4 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές(προσφορά από τα Φροντιστήρια Γνώμων) και η 3η ομάδα 4 μπάλες μπάσκετ.

Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο Μάρκος Φακίρης, ο οποίος κέρδισε ένα i phone, προσφορά του OTE SHOP Αμαρουσίου.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο