Συνέντευξη Τύπου για Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 στη 1 μ.μ. – Γραφεία Ι.Σ.Α

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σας προσκαλούν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 στη 1 μ.μ. στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Σεβαστουπόλεως 113, Αμπελόκηποι) στη Συνέντευξη Τύπου για τη Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά.


Τη συναυλία που διοργανώνει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και του Ο.Α.Κ.Α, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 στις 8 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α με τη συμμετοχή 21 αγαπημένων και νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών.


Τα έσοδα θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα και τα παιδιά με αναπηρία που στηρίζει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.


Σημειώνεται ότι οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να λάβουν κάποια συνέντευξη πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 12 μ.μ. στο τηλ. 213 2038315 ή στο press_office@maroussi.gr προκειμένου να εκδοθεί η απαραίτητη διαπίστευση.


Την ημέρα της συναυλίας σημειώνεται ότι η είσοδος των διαπιστευμένων δημοσιογράφων θα γίνει από την κεντρική πύλη Α (επί της οδού Σπύρου Λούη) και τη ράμπα 1 προς το κλειστό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. Αντίστοιχα, όσοι έχουν πρόσκληση δωρεάν εισόδου θα εισέλθουν από τη ράμπα 2.

Μετάβαση στο περιεχόμενο