Την έκθεση ζωγραφικής του Δ. Παπακώστα εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με το δημιουργό Δ. Παπακώστα στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής.


 


Την έκθεση ζωγραφικής του Διονύση Παπακώστα εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού κου Νικόλαου Πέππα και πολλών φίλων της εικαστικής τέχνης.

Ο κος Πατούλης συνεχάρη το δημιουργό για τη σημαντική έκθεση με έργα ξεχωριστής εικαστικής αξίας, σημειώνοντας ότι το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου υποστηρίζει κάθε δημιουργική έκφραση που αποτελεί προσφορά και παρακαταθήκη στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας μας. 

Ο Διονύσης Παπακώστας έχει στο ενεργητικό του πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό. Έργα του βρίσκονται στο Υπουργείο Πολιτισμού και σε αρκετές ιδιωτικές συλλογές, ενώ πολλές εκκλησίες της Μεσσηνίας και της Μάνης φέρουν αγιογραφίες του καλλιτέχνη.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 και οι ώρες επίσκεψης για το κοινό είναι από τις 10:00 – 13:00 και από τις 18:00 – 21:00.      


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο