Συνέντευξη από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη πήραν τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η γειτονιά μου, ο τόπος που ζω και μεγαλώνω».

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τα παιδιά, τους γονείς και τη νηπιαγωγό τους Α.Παπαϊωάννου, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η γειτονιά μου, ο τόπος που ζω και μεγαλώνω».Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τα παιδιά από το 1ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου.


Επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία παιδιών από το 1ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας «Η γειτονιά μου, ο τόπος που ζω και μεγαλώνω».


Ο κ. Πατούλης δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά τα παιδιά, τη δασκάλα που τα συνόδευσε κα ʼννα Παπαϊωάννου και τους γονείς τους στο γραφείο του, απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών αναφορικά με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του ως Δήμαρχος, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ικανοποιήσει το αίτημά τους για βελτίωση της περίφραξης και του φωτισμού στο πάρκο της οδού Νεαπόλεως στην Αγία Φιλοθέη.


Ο ενθουσιασμός και η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπα των παιδιών που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Δήμαρχο της πόλης τους και να συνομιλήσουν μαζί του.


Η συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την έκδοση ημερολογίου, στο οποίο θα καταγράφονται όλα όσα έμαθαν για τη γειτονιά τους την ιστορία και την εξέλιξη της μέχρι σήμερα.


Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ακόμη οι εκπαιδευτικοί του 1ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου κες Ασημούλα Κώστα και Μαριάννα Μίμη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο