Στα εγκαίνια της έκθεσης των Τμημάτων Αγιογραφίας–Ψηφιδωτού–Συντήρησης έργων τέχνης-Κορνίζας-Παραδοσιακού Κεντήματος του ΚΤΠ, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, εγκαινιάζοντας την έκθεση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, ανταλλάσσοντας εντυπώσεις με τους παρευρισκομένους.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και τον καθηγητή ψηφιδωτού κ. Μεσίνη.Επισκέπτες της έκθεσης θαυμάζουν τις δημιουργίες των σπουδαστών στο παραδοσιακό κέντημα.


Παρουσία πλήθους φίλων της τέχνης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τα εγκαίνια της έκθεσης των Τμημάτων Αγιογραφίας – Ψηφιδωτού – Κορνίζας – Συντήρησης Έργων Τέχνης και Παραδοσιακού Κεντήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Η έκθεση με έργα των σπουδαστών των Τμημάτων διοργανώνεται με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου σπουδών και φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου.


Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εγκαινίασε την έκθεση εκφράζοντας όπως και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, το θαυμασμό του για την αισθητική και την πρωτοτυπία των έργων των συμμετεχόντων. Επιβράβευσε τους περισσότερους από 180 σπουδαστές για τις προσπάθειές τους στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, συνεχάρη τους καθηγητές τους, και ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας τους δημιουργούς.


Οι καθηγητές των Τμημάτων Αγιογραφίας Διονύσης Πολιτόπουλος, και Θανάσης Γεωργαντάς, του Τμήματος Ψηφιδωτού-Κορνίζας-Συντήρησης Έργων Τέχνης Χαράλαμπος Μεσίνης, και του Τμήματος Παραδοσιακού Κεντήματος Αλίκη Πλατανιά-Υψαρίδη, επίσης παρόντες στην έκθεση, ξενάγησαν το Δήμαρχο και τους υπόλοιπους επισκέπτες στην έκθεση και δέχτηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα συγχαρητήρια και τα θετικά σχόλια τους.


Η έκθεση των Τμημάτων Αγιογραφίας – Ψηφιδωτού – Κορνίζας – Συντήρησης Έργων Τέχνης και Παραδοσιακού Κεντήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού θα λειτουργεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο