Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους επιχειρηματίες που έχουν τις καφετέριές τους στο κέντρο της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Δημαρχιακής Επιτροπής Δ. Καρλαύτη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γ. Παπαχρυσάνθου και τους επιχειρηματίες των καφετεριών του κέντρου.
|download file .jpg 121KB|


Συνάντηση με τους επιχειρηματίες που έχουν τις καφετέριες τους στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και Γαρδέλη, στο κέντρο της πόλης είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010.

Κατά τη συνάντηση οι επιχειρηματίες έθεσαν στο Δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Ο κ. Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι κοντά τους στις δύσκολες εποχές και στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα.  Μάλιστα προς την κατεύθυνση αυτή έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες, όπως η μη αύξηση των δημοτικών τελών τα τελευταία 3,5 χρόνια για τις επιχειρήσεις του ιστορικού εμπορικού κέντρου.

Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος τους ζήτησε να τηρούν τη νομοθεσία που αφορά στη  λειτουργία των καταστημάτων, όπως το ωράριο λειτουργίας, την ένταση της μουσικής κ.α.

Οι επιχειρηματίες υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν από την πλευρά τους, ώστε η νεολαία της πόλης να περνά  τον ελεύθερο χρόνο της ευχάριστα, μέσα σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο