Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αμαρουσίου ‘Ο Άγιος Γεώργιος’

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Πρόεδρο της Δημαρχιακής Επιτροπής Δ. Καρλαύτη στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Ι. Γιαννέλα και μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου ‘ Ο ʼγιος Γεώργιος’.
|download file .jpg 70KB|


Συνάντηση με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αμαρουσίου ‘Ο ʼγιος Γεώργιος’ είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Προέδρου της Δημαρχιακής Επιτροπής Δημήτρη Καρλαύτη, στο Δημαρχείο, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010.


Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος Ι. Γιαννέλας και τα μέλη του συλλόγου ενημερώθηκαν για την πρόοδο και την πορεία των ενεργειών που αφορούν στην ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης, καθώς και στην οριοθέτηση και διευθέτηση του ρέματος.


Στο αίτημα των μελών του Συλλόγου για την ασφαλτόστρωση των κάθετων οδών επί της Σισμανογλείου,  ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι πολύ σύντομα  θα γίνει η ασφαλτόστρωση και αυτών των οδών.
Παράλληλα, ετέθη και το θέμα στέγασης του συλλόγου, για το οποίο ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση της Διοίκησης  να δώσει λύση στο πρόβλημα. 


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους  στον κ. Πατούλη για το αμέριστο  ενδιαφέρον του στα προβλήματα της περιοχής, καθώς και για τη συμπαράστασή του στο σύλλογο. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο