Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους επιχειρηματίες των καφετεριών του κέντρου της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με τους επιχειρηματίες που έχουν τις καφετέριες τους στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Ευάγγελου Κάββαλου και Νικόλαου Πέππα.
|download file .jpg 91KB|


Συνάντηση με τους επιχειρηματίες που έχουν τις καφετέριες τους στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία των Αντιδημάρχων κ Ευάγγελου Κάββαλου, αρμόδιου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας και του κ. Νικόλαου Πέππα με αρμοδιότητα θέματα Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο κ. Δήμαρχος σε τακτά χρονικά διαστήματα με τον εμπορικό κόσμο της πόλης.


Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, οι επιχειρηματίες του κέντρου έθεσαν στον κ. Πατούλη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.
Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον όσα του ανέφεραν και τους διαβεβαίωσε ότι σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, ο Δήμος Αμαρουσίου είναι κοντά στον εμπορικό κόσμο του ιστορικού εμπορικού κέντρου και έμπρακτα στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα.
«Η απόφασή μας για περαιτέρω μείωση των δημοτικών τελών για τα καταστήματα του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης, μετά από μία 4ετία όπου είχαν ουσιαστικά παγώσει με δική μας πρωτοβουλία, αποδεικνύει το ενδιαφέρον μας για τη στήριξη και την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων, ώστε να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές, να προσφέρουν εισόδημα στις οικογένειες της πόλης μας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.Παράλληλα ζήτησε από την πλευρά των επιχειρηματιών να τηρείται η νομοθεσία για τη λειτουργία των καταστημάτων.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή τους προς τον κ. Δήμαρχο οι επιχειρηματίες των καφετεριών του κέντρου εξέφρασαν την υπόσχεση ότι από την πλευρά τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ώστε οι νέοι της πόλης να προτιμούν τα τοπικά μαγαζιά για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο