Με την παραδοσιακή «Ρεβυθάδα» και παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, έπεσε η αυλαία της φετινής Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 119KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας τους προσκεκλημένους στη βραδιά της Ρεβυθάδας.
|download file .jpg 118KB|

 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο τραπέζι με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, τον πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής Κώστα Γείτονα, και τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Καμπούκο και Νικόλαο Αλεπού.
|download file .jpg 98KB|

 
Συνοδεία μουσικού προγράμματος πραγματοποιήθηκε η βραδιά της καθιερωμένης Ρεβυθάδας.
|download file .jpg 84KB|


Με την παραδοσιακή «Ρεβυθάδα» και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ολοκληρώθηκε η φετινή αναδρομική Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής με περισσότερα από 70 έργα σημαντικών Ελλήνων κεραμιστών από την συλλογή του Δήμου Αμαρουσίου.


Η φετινή έκθεση με αντιπροσωπευτικά από όλες τις περιόδους δημιουργίας της τελευταίας σαρακονταετίας αποτέλεσε τον προπομπό για τη μεγάλη 50η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής του 2012.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (Π.Ε.Κ.Α) Γιώργο Ζαμαρία, του προέδρου του Συνεταιρισμού Κεραμιστών Δήμου Αμαρουσίου κ. Βαλανάτου, καλλιτεχνών και φίλων της κεραμικής τέχνης, συνεχάρη τους συντελεστές της έκθεσης για τη διοργάνωση, σημείωσε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην τέχνη της Κεραμικής και αναφέρθηκε στις προσπάθειες για την ανάδειξη και διάδοση της.


Στη βραδιά της «Ρεβυθάδας» που πραγματοποιήθηκε συνοδεία μουσικού προγράμματος παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Κώστας Γείτονας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Προμηθειών Ευάγγελος Κάββαλος, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Αλεπούς, Δημήτρης Σμυρνής,  Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καμπούκος, Νικόλαος Κάββαλος, Κατερίνα Αναστασιάδου, Μαρία Καρανάσιου, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης κ.α.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο