Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με μέλη του Αθλητικού Συλλόγου «ΤΡΙΤΩΝ» Α.Ο. Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του  Αθλητικού Συλλόγου «ΤΡΙΤΩΝ» Α.Ο. Αμαρουσίου Α. Μέτσιου και τον Τεχνικό Σύμβουλο  Κ. Βλαντή. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππας και η υπεύθυνη για τον Αθλητικό Τομέα του Δήμου  Ρ. Χαλιώτη.
|download file .jpg 78KB|


Τα θέματα που απασχολούν τον Αθλητικό Σύλλογο «ΤΡΙΤΩΝ» Α.Ο. Αμαρουσίου ενόψει της νέας αθλητικής περιόδου συζήτησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης με την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Αναστασία Μέτσιου και τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Κων/νο Βλαντή, συνεχίζοντας τις επαφές με τους συλλόγους και φορείς της πόλης.           


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαου Πέππα και  της υπεύθυνης για τον Αθλητικό Τομέα του Δήμου κας Ρένας Χαλιώτη.


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. αφού αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου από της ιδρύσεως του έως σήμερα, έθεσε υπόψη της Δημοτικής Αρχής τα ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο ενόψει της νέας αθλητικής περιόδου, καταθέτοντας προτάσεις εκ μέρους του Δ.Σ. στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Δήμο.
Ο κ. Πατούλης σημειώνοντας ότι «σεβόμαστε τις προτάσεις και τις απόψεις των συλλόγων της πόλης μας τις οποίες και μελετούμε, καθώς τόσο οι πολιτιστικοί όσο και οι αθλητικοί σύλλογοι αποτελούν συμβουλευτικά όργανα της Διοίκησης», υποσχέθηκε ότι μαζί με τους
με τους αρμόδιους επί των αθλητικών θεμάτων του Δήμου, θα εξετασθούν τα ζητήματα που ετέθησαν, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα να έχουν δοθεί απαντήσεις.
Επίσης ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «παρά τις δύσκολες συγκυρίες ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στο Μαρούσι σε υψηλό επίπεδο ποιότητας».


Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό και ευχάριστο κλίμα και ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και νέες αθλητικές διακρίσεις στις ομάδες του Συλλόγου, ενώ εκ’ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κ. Πατούλη για την αμέριστο ενδιαφέρον του στα ζητήματα που αφορούν στην προώθηση και ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος στο Μαρούσι, δίνοντας παράλληλα δημιουργική διέξοδο στη νεολαία μας. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο