Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατουλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Εύη Καλογεράκη και τη Γραμματέα Φ. Λεπίδου, παρόντων  των Αντιδημάρχων Δ. Σμυρνή, Β.Κόκκαλη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Καρλαύτη και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Παπαδάκου.


Τους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρόντων των Αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτρη Σμυρνή και Βασίλη Κόκκαλη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κου Νικόλαου Παπαδάκου και υπηρεσιακών παραγόντων.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Εύη Καλογεράκη και τη  Γραμματέα Φωτεινή Λεπίδου, η Δημοτική Αρχή έδωσε τη διαβεβαίωση ότι άμεσα θα γίνουν οι επισκευαστικές εργασίες που χρειάζεται το κτήριο, καθώς και ο καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου.


Επίσης τα συνεργεία του Δήμου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας των μαθητών κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από το σχολείο, θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση παρτεριών στη οδό Ζεκάκου, για την αποτροπή της ταχείας κίνησης των οχημάτων.


Στο ζήτημα που έθεσαν τα μέλη του Συλλόγου, που αφορά στην ασφάλεια του σχολείου από δολιοφθορές τις βραδινές ώρες, η Δημοτική Αρχή τους διαβεβαίωσε ότι με παρέμβασή της στις Αστυνομικές Αρχές της πόλης θα ζητήσει την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή.     


Θετική επίσης υπήρξε η ανταπόκριση, στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων για τη λειτουργία στο σχολείο προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης μετά το πέρας του σχολικού έτους. 


Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου εξέφρασε τις  θερμές ευχαριστίες της στο Δήμαρχο Αμαρουσίου για το ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκριση του, προκειμένου να δοθούν λύσεις για τα ζητήματα του σχολείου.  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο