Βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη για το «Οδοιπορικό Αγάπης προς το Φτωχό και Άρρωστο Συνάνθρωπο»

Print Friendly, PDF & Email

Η Υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή απονέμει στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη την τιμητική διάκριση της Πανελλαδικής οργάνωσης «Παναθηναϊκή».Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης με τον Υφουπουργό Παιδείας Κώστα Γκιουλέκα και την Πρόεδρο της Παναθηναϊκής Μαρία Γιαννίρη στο βήμα.
Η εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Παναθηναϊκή με θέμα ‘Η ανθρωπιά δεν έχει γένος’.


Η Μαρί Κυριακού που φιλοξένησε στην εκπομπή της «Με Αγάπη» το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής συγχαίρει τον κ. Πατούλη για τη διετή προσφορά και αλληλεγγύη του Ιατρείου.


 


Γ. Πατούλης: Συνεχίζουμε με λήθη στα εμπόδια του παρελθόντος και πίστη στις αξίες του μέλλοντος«Οδοιπορικό Αγάπης» αποκάλεσε το έργο του Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης κατά τη βράβευσή του από την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» στο πλαίσιο της εκδήλωσης : «Η ανθρωπιά δεν έχει γένος» που πραγματοποιήθηκε  στην Παλιά Βουλή.

Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» που ιδρύθηκε το 1983, σήμερα αριθμοί πάνω από 7.000 γυναίκες μέλη στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο προσφοράς και ιατρικής διακονίας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη, από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Πρόεδρος της «Παναθηναϊκής» κ. Μαρία Γιαννίρη βράβευσε τον κ. Πατούλη για τα δύο χρόνια προσφοράς και αλληλεγγύης στους ανασφάλιστους και άπορους συνανθρώπους μας. Την ειδική τιμητική διάκριση απένειμε στον κο .Πατούλη η Υφυπουργός Υγείας Ζεττα Μακρή.
«Στεκόμαστε δίπλα σε εκείνους που βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο, που έχασαν την Υγεία τους και δεν έχουν πρόσβαση σε καμιά δομή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με τους 300 εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου Β’, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Διευθυντή της Κωστή Δήμτσα, να είμαστε δίπλα σε εκείνους που μας χρειάζονται για να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που περνά το κατώφλι του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Μέσα σε 2 χρόνια η προσπάθεια μας γιγαντώθηκε και έγινε θεσμός στις καρδιές όλων. Ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα μας και αγωνίζονται μαζί μας «τον καλόν αγώνα». Θα συνεχίσουμε με λήθη στα εμπόδια του παρελθόντος και πίστη στις αξίες του μέλλοντος» τόνισε ο κ.Πατούλης

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τις εθελόντριες τις Παναθηναϊκής Ρέα Μπίκου, Νίνα Γιαννικάκου και Μαίρη Συναρέλλη, για τη συνεχιζόμενη διετή παρουσία τους στον εθελοντισμό της γραμματειακής στήριξης του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Κατά την εκδήλωση, βραβεύτηκε για το σπουδαίο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης που επιτελεί η Μαρί Κυριακού, μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή «Με Αγάπη», καθώς και ο ιδρυτής της Κιβωτού Π. Αντώνιος Παπανικολάου.

Κεντρικό ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γκιουλέκας, καθώς και η Επ. Καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου Γιώτα Αντωνοπούλου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση.
 
 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο