Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση».

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ευάλωτοι συμπολίτες μας να έχουν την φροντίδα που τους αξίζει.

Συνάντηση εργασίας με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως, εξεύρεση χορηγού προκειμένου να καλυφθεί η ετήσια δαπάνη ενοικίου καθώς η εξεύρεση οικήματος για την λειτουργία Κέντρου Ημέρας ΑΜΕΑ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε πως προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση των μέσων για μια προστατευμένη και αξιοπρεπή ζωή αυτών των ανθρώπων επισημαίνοντας πως ο ίδιος προσωπικά αλλά και ο Δήμος Αμαρουσίου όλα αυτά τα χρόνια κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι ευάλωτες κατηγορίες πολιτών να μην στερούνται τα απαραίτητα και να έχουν την φροντίδα που τους αξίζει.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Αναγέννηση» κ. Γεώργιο Τσιράκη πως θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αποκατάσταση των αιτημάτων των οικογενειών του συλλόγου. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση εργασίας του κ.Πατούλη με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση»

Μετάβαση στο περιεχόμενο