Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά από την Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Print Friendly, PDF & Email

Μια ξεχωριστή βραδιά κλασσικής μουσικής οργάνωσε το Κέντρο Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων Franco Basaglia της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. (Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας).

Τρείς μουσικοί οι οποίοι λαμβάνουν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης εκτέλεσαν με θαυμαστό τρόπο έργα του Bach, Chopin, Beethoven στο βιολί και στο πιάνο.

Στην εκδήλωση τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Ρένα Χαλιώτη όπου εκ μέρους του Δημάρχου συνεχάρη τους διοργανωτές και τον ιδρυτή της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. Ψυχίατρο κ. Στέλιο Στυλιανίδη,  γι’  αυτό το μοναδικό μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν και τόνισε πως η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους με αγάπη και κατανόηση και θα στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες τους  για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο.

O Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες καθώς  τα συναισθήματα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς είμαι σίγουρος ότι μας διακατέχουν όλους, ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν και εμάς, ως Δημοτική Αρχή, που από τους πρώτους στόχους μας ήταν και είναι να σταθούμε δίπλα στους ανήμπορους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από την στήριξη και την συμπαράστασή μας.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη βραδιά κλασσικής μουσικής οργάνωσε το Κέντρο Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων της ΕΠΑΨΥ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο