Στην τελετή έναρξης των μαθημάτων της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή έναρξης των μαθημάτων της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης,  προσκεκλημένος από τον Διευθυντή της Σχολής ΔΡ. Νικόλαο Δημητρακόπουλο, Διδάκτωρ Ογκολογίας Μαστού Πανεπιστημίου Αθηνών και από την Διευθύντρια Σπουδών της Σχολής Δρ. Λυδία Ιωαννίδου –  Μουζάκα επ. Καθ. Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την επιστημονική κατάρτιση και την πλούσια επιστημονική γνώση που διαθέτουν οι καθηγητές της σχολής και εξέφρασε την ευχή αυτή η εμπειρία γνώσης που διαθέτουν να μεταλαμπαδευτεί στη νέα γενιά με την ελπίδα ότι θα σας έχουμε αρωγούς στο επιστημονικό έργο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε την σημαντικότητα της πρόληψης τονίζοντας την αναγκαιότητα της χρήσης των μέσων που προσφέρει η ιατρική επιστήμη στον τομέα αυτόν καθώς έχει αποδειχτεί ότι η έγκαιρη διάγνωση έχει μειώσει τους θανάτους από τον καρκίνο του μαστού κατά 30% – 40% τα τελευταία 10 χρόνια  αλλά και όπως ανέφερε και η συμπεριφορά που ο καθένας  μπορεί να υιοθετήσει προκειμένου να προασπίσει τον οργανισμό του και την υγεία του, με την άσκηση, την μείωση βάρους, τη σωστή διατροφή, την αποφυγή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την τελετή έναρξης των μαθημάτων της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας


Στιγμιότυπο 2 από την τελετή έναρξης των μαθημάτων της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο