Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Μόνος στόχος μας η βέλτιστη εξυπηρέτηση του Μαρουσιώτη πολίτη

Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη αποτελεί κοινό στόχο της Διοίκησης και των εργαζομένων, όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου με το Σύλλογο των Εργαζομένων, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κας Νίκης Γκοτσοπούλου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου συζήτησε με τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Τρίμπο και τα μέλη του Συλλόγου, μία σειρά από ζητήματα που άπτονται, αφενός μεν στην εκπαίδευση του προσωπικού και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και υγιεινής και αφετέρου στην αναβάθμιση και ενίσχυση των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, όπως η εξεύρεση λύσεων για τη χωροταξική διευθέτηση της υπηρεσίας του Ληξιαρχείου, τη λειτουργία των ΚΕΠ του Δήμου, κ.α.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε σχετική δήλωσή του υπογραμμίζει:

«Στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Μαρούσι, θέλουμε τους εργαζόμενους του Δήμου μας κοντά μας.
Με εποικοδομητικό διάλογο και γόνιμη συνεργασία, μπορούμε να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στους συμπολίτες μας, τους οποίους και οι δύο πλευρές υπηρετούμε, ώστε το Μαρούσι να είναι ένας τόπος φιλικός, καθαρός και ασφαλής, για το δημότη μας αλλά και για τον επισκέπτη».

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου_1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο