Συνάντηση με τους καθηγητές των πολιτιστικών τμημάτων που θα λειτουργήσουν στο Παράρτημα της Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου πατέρα Λάμπρο Ανδρεάκη, και τους καθηγητές των πολιτιστικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού που θα λειτουργήσουν στο Παράρτημα της Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου.


Με τους καθηγητές όλων των πολιτιστικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού που θα λειτουργήσουν στο χώρο της Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου ως Παράρτημα του στο Πολύδροσο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.


Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατούλης, σημείωσε ότι ο πολιτισμός ανέκαθεν ήταν και παραμένει προτεραιότητα για τη Διοίκηση του Δήμου, και δήλωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά αρωγός της προσπάθειας για την ανάπτυξη του πολιτισμού στο χώρο της Νεανικής Εστίας Πολυδρόσου. «Ο πολιτισμός της ψυχής των νέων είναι η ψυχή του πολιτισμού μας, για αυτό θα συνεχίσουμε σταθερά να στηρίζουμε τις αξιόλογες προσπάθειες πολιτιστικής δημιουργίας που εμφανίζει η Νεανική Εστία Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού πατήρ Λάμπρος Ανδρεάκης, ενημέρωσε το Δήμαρχο για τον αριθμό των καθηγητών και σπουδαστών που θα φιλοξενηθούν στα πολιτιστικά προγράμματα της Νεανικής Εστίας Πολυδρόσου κατά τη φετινή χρονιά, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της λειτουργίας των συγκεκριμένων τμημάτων στην πολιτιστική δημιουργία των κατοίκων της περιοχής.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή, επίσης, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Νίκου Πέππα, και των ιερέων της ενορίας του Αγίου Αθανασίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο