Με το “Party end of the Summer” έπεσε η αυλαία του καλοκαιρινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, η σύζυγός του Μ. Σταυράκη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας με τον “ Afro Greco” Jerome.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, η σύζυγός του Μ. Σταυράκη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας με καλλιτέχνες που οδήγησαν το κοινό σ’ ένα ξέφρενο Party end of the Summer.

Στιγμιότυπα από τη μουσική παράσταση “Party end of the Summer” στο Αμαλίειο Θέατρο.


Με ρυθμούς πάρτυ έπεσε η αυλαία του καλοκαιρινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου στο Αμαλίειο Θέατρο, που χάρισε σε χιλιάδες θεατές μοναδικές στιγμές θεάματος,απόλαυσης και ψυχαγωγίας με τις εξαιρετικές συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών και τα μουσικά αφιερώματα σε ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού.


Στο αποχαιρετιστήριο πάρτυ συμμετείχε μαζί με εκατοντάδες θεατές ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του κα Μαρίνα Σταυράκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα. Ο κος Πατούλης εξέφρασε τις ευχαριστίες τους στους χιλιάδες θεατές που επέλεξαν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου για τις καλοκαιρινές τους ψυχαγωγικές αποδράσεις, προαναγγέλλοντας τη διοργάνωση μουσικών παραστάσεων μέσα στον μήνα Οκτώβριο, όπου θα ξεδιπλωθεί ολόκληρη η ιστορία της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.             


Το “Party end of Summer” ξεκίνησε με τους Word of Mouth, το διακεκριμένο δίδυμο των beat boxers Bitman και El Pap Chico, που μαζί με τον DJ CutBrawl έδωσαν ρυθμό μόνο με το στόμα, πάνω στον οποίο ξεκίνησε η ομάδα Graffiti Phattcaps να μεταμορφώνει γκρίζες επιφάνειες σε έργα τέχνης, δημιουργώντας ένα ζωντανό εκθεσιακό θέαμα.
Τη σκυτάλη πήρε η ξεχωριστή γεμάτη ενέργεια φωνή της Μαρίζας Ρίζου, που μαζί με την Big Band της ερμήνευσε καλοκαιρινούς ρυθμούς της Bossa Nova και Jazz. Funky beats και Soul Vibes απο τον “Afro Greco” Jerome  μαζί με τους Movement Orchestra οδήγησαν το κοινό σε ξέφρενο χορό, ταξιδεύοντας το μέχρι τη δεκαετία του ’70.
Το πάρτυ συνεχίστηκε με τους πάντα ιδιαίτερους Burger Project που επιφύλαξαν ξεχωριστή ενδυματολογική εμφάνιση για τους θαυμαστές τους.
Τέλος τη βραδιά έκλεισαν οι Imam Baildi που μαγείρεψαν στην κουζίνα τους, σε ατμόσφαιρα παλιού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, με την εκρηκτική παρουσία του MC Yinka να μπλέκεται με τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη.  Οι καλοκαιρινές αλχημείες του Karamuza Kiosk από το Μαρούσι δρόσισαν το κοινό με μαγικά κοκτέιλ.
           
Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ διοργανώθηκε με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης, αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος Αμαρουσίου Παράλληλα, ήταν προσιτό σε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας, καθώς είχε ληφθεί πρόνοια για τις ασθενέστερες οικονομικά κατηγορίες πληθυσμού, με ειδικές τιμές των εισιτηρίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο