Συνάντηση με τους εθελοντές μέλη του Σ.Π.Α.Π είχε ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, για τον επιχειρησιακό συντονισμό τους ενόψει της κακοκαιρίας

Print Friendly, PDF & EmailΟ νέος Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δίνει κατευθυντήριες οδηγίες στους εθελοντές του Συνδέσμου για τον άρτιο συντονισμό τους στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία.
|download file .jpg 93Kb|Συνάντηση με τους εθελοντές του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους (Σ.Π.Α.Π) είχε στα γραφεία του Συνδέσμου στη Νέα Πεντέλη, ο νέος Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Καθαρά Δευτέρα το βράδυ προκειμένου να διαπιστώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Συνδέσμου σε όποια περίπτωση ανάγκης παρουσιαστεί στη διάρκεια της χιονόπτωσης και των έντονων καιρικών φαινομένων που είχαν αναγγελθεί ότι θα πλήξουν από τη Δευτέρα το βράδυ την Αττική, και ιδίως τα βόρεια προάστια του νομού.

Στη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Πατούλης με τους εθελοντές μέλη του Σ.Π.Α.Π, συζητήθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης αλλά και δόθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες για τον άριστο συντονισμό τους, για την άμεση ενεργοποίηση αλλά και αποτελεσματική επέμβαση τους σε όποια περίπτωση ανάγκης.

Ο κ. Πατούλης, ευχαριστώντας τους εθελοντές του Συνδέσμου για την πολύτιμη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο σε κάθε κρίσιμη περίσταση κατά τα προηγούμενα χρόνια, ζήτησε και σε αυτή την περίσταση να επιδείξουν την ίδια αποτελεσματικότητα προκειμένου οι δύσκολες αυτές ημέρες να παρέλθουν με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα για τις περιοχές που πλήττονται από το κύμα του χιονιά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο