Ο Δήμος Αμαρουσίου γιόρτασε τα Κούλουμα παραδοσιακά στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 124Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης μαζί  με τη σύζυγο του Μαρίνα  και εκατοντάδες πολίτες γιορτάζουν  τα Κούλουμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σπ. Λούη.
|download file .jpg 102Kb|


Χορευτικά συγκροτήματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου,  διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με χορούς και τραγούδια από όλες τις περιοχές της χώρας μας.
|download file .jpg 96Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, το Δημοτικό Σύμβουλο με αρμοδιότητα θέματα Εθελοντισμού Κ. Νταλούκα και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αμαρουσίου Π. Καπνόριζα.
|download file .jpg 97Kb|


Από το χρώμα και το άρωμα της Καθαράς Δευτέρας πλημμύρισε το Κλειστό Γυμναστήριο του Σπύρου Λούη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου για να γιορτάσει μαζί με τους πολίτες τα Κούλουμα.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν παραδοσιακές λιχουδιές, προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της κοινωνικής επχειρηματικότητας που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Στην γιορτή της Καθαράς Δευτέρας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Επ. Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Στ. Τσιπουράκης, Ν. Πέππας, και Επ. Κατσιγιάννης, Ε. Κάββαλος. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Καρλαύτης, Ρ. Χαλιώτη, Κ. Νταλούκας, Δ. Καμπούκος, Δ. Σμυρνής, Αθ. Βλαχοπιώτης και η κα Γλ. Μοστρού.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για καλή Σαρακοστή, με τη διαβεβαίωση ότι παρά τις άσχημες συγκυρίες για όλους, ο Δήμος Αμαρουσίου θα προσφέρει δημιουργικές διεξόδους, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Χορευτικά συγκροτήματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης, με παραδοσιακές φορεσιές κράτησαν το κέφι αμείωτο σε μια περιήγηση μουσικής και χορού από όλες τις περιοχές της χώρας μας.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τους Σαρακοστιανούς μεζέδες και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, με το κρασί να ρέει άφθονο.

Οι μικροί μας φίλοι ντυμένοι με την Αποκριάτικη στολή διασκέδασαν με κλόουν, μασκότ και απόλαυσαν το παιχνίδι στα φουσκωτά παιχνίδια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο