Συνάντηση με το σύλλογο Αγίου Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τους εκπροσώπους του περιβαλλοντικού, εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου. Από δεξιά, ο πρόεδρος του συλλόγου Θωμάς Χατζηπρίμος, και τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής Ελένη Χρυσικοπούλου, Ελένη Τσερόλα, Χρυσούλα Κοκκινίδου και Δημήτρης Νικολόπουλος.
|download file .jpg 84 Kb|


Την προοπτική λειτουργίας μονάδας του Οργανισμού για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ) στο νοσοκομείο ΚΑΤ βάσει δρομολογούμενου σχεδίου του υπουργείου Υγείας, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, συζήτησαν με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, οι εκπρόσωποι του περιβαλλοντικού, εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Δημαρχείο της πόλης.

Τα μέλη του συλλόγου, εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα λειτουργήσει η μονάδα του Ο.ΚΑ.ΝΑ στο νοσοκομείο, στην περίπτωση που το σχέδιο επιβεβαιωθεί.

Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του, τους ενημέρωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο και τους διαβεβαίωσε ότι θα διερευνήσει περαιτέρω το θέμα.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξετάσουν τις επόμενες ενέργειές τους σε νεότερη συνάντησή βάσει και των νεότερων δεδομένων που θα έχουν στη διάθεσή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο