Με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας ολοκληρώθηκε η 8η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κοντά στους εθελοντές αιμοδότες, τους ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους σε αυτή  την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας.
|download file .jpg 113 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Ι. Πουλόπουλο, τον υπεύθυνο για θέματα αιμοδοσίας και Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, παιδίατρο Κ. Νταλούκα, προσωπικό του Δημοτικού Πολυϊατρείου και εθελόντριες με τη συμβολή των οποίων πραγματοποιήθηκε η 8η εθελοντική αιμοδοσία.
|download file .jpg 92 Kb|


Με 220 φιάλες αίμα ενισχύεται η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, μετά την επιτυχημένη 8η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης από τις 17 έως τις 19 Μαϊου 2011.

Περισσότεροι από 250 εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, μεταξύ των οποίων και πολλοί εργαζόμενου του Δήμου για να συνεισφέρουν σε αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Τις ευχαριστίες του εκ βάθους καρδιάς προς τους εθελοντές αιμοδότες εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
«Η εθελοντική προσφορά σας στον συνάνθρωπό μας, αφιερώνοντας μέρος από το χρόνο σας παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Χάρη σε σας πολλοί συμπολίτες μας κάθε χρόνο κερδίζουν τη μάχη με τη ζωή. Με την ενέργειά σας αυτή κρατάτε άσβεστη την ελπίδα όσων έχουν ανάγκη από αίμα. Εύχομαι η πράξη σας αυτή να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας».

Η αιμοληψία στους εθελοντές αιμοδότες πραγματοποιήθηκε μετά από ιατρική εξέταση των ειδικών συνεργατών του συνεργείου Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη για την επιτυχία της 8ης εθελοντικής αιμοδοσίας είχε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης κ. Ιωάννης Πουλόπουλος και ο υπεύθυνος για θέματα αιμοδοσίας και  Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, δημοτικός σύμβουλος Κώστας Νταλούκας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο