Στην εκδήλωση αερόμπικ γυναικών του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα του αερόμπικ που έχουν κάνει τη φυσική δραστηριότητα τρόπο ζωής.
|download file .jpg 85 Kb|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη, την Πρόεδρο του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα, και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Προμηθειών Ευάγγελος Κάββαλος, παρακολουθούν τις προσπάθειες των αθλούμενων.
|download file .jpg 80 Kb|Περισσότερες από 350 γυναίκες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο αερόμπικ στους θεατές του κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης».
|download file .jpg 130 Kb|


Με τις επιδείξεις των τμημάτων αερόμπικ γυναικών συνεχίστηκε η γιορτή αθλητισμού που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» από 8 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2011, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των προγραμμάτων του για τη φετινή χρονιά. Το φινάλε της αθλητικής προσπάθειας των συμμετεχόντων στο ομαδικό γυναικείο πρόγραμμα αερόμπικ, χειροκρότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Περισσότερες από 350 γυναίκες γυμνάστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» υπό την καθοδήγηση 14 καθηγητών φυσικής αγωγής, και ενώπιον των φίλων του αθλήματος που είχαν γεμίσει τις κερκίδες του γυμναστηρίου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αθλητική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, δήλωσε: «Είναι ευχάριστο να βλέπουμε τόσες γυναίκες να έχουν εντάξει την άσκηση και τον αθλητισμό στη ζωή τους, κάνοντας πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Ως Δημοτική Αρχή υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό τοπικής αθλητικής ανάπτυξης, και θα συνεχίσουμε να θέτουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας ψηλά στις προτεραιότητές μας. Ήδη δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης, με στόχο να προσφέρουμε σε όλους, και ειδικότερα στη νεολαία μας, υγιείς τρόπους αναψυχής, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό σε στάση ζωής και σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας».

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσαν στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Προμηθειών του Δήμου Ευάγγελος Κάββαλος, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη, και η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρυσία ʼρτεμις» Ελένη Λέκκα.

Στη γιορτή-επιστέγασμα των προσπαθειών των μελών του Αθλητικού Οργανισμού κατά την περίοδο 2010-2011, συμμετέχουν περισσότεροι από 4.000 μικροί και μεγάλοι αθλούμενοι, σε 32 αθλήματα, με την επίβλεψη 75 έμπειρων γυμναστών και εξειδικευμένου προσωπικού.

Η γιορτή του αθλητισμού του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, θα συνεχιστεί με διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης, παραδοσιακούς χορούς, αγώνες handball, tae-kwon-do, μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τζούντο κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο