Στον εορτασμό του Ι.Ν. της Παναγίας της Νερατζιώτισσας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, τους Αντιδημάρχους Σπ. Σταθούλη, Αντ.Παρτσινέβελο, Β.Κόκκαλη, το δημοτικό Σύμβουλο Επ. Κατσιγιάννη και πλήθους πιστών συμμετέχει στη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας της Νερατζιώτισσας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τους πολίτες που παραβρέθηκαν στον εορτασμό της Παναγίας της Νερατζιώτισσας.


Η πόλη του Αμαρουσίου γιόρτασε και εφέτος με κάθε λαμπρότητα στις 8 Σεπτεμβρίου τη Γέννηση της Θεοτόκου στο βυζαντινό εκκλησάκι της Παναγίας της Νερατζιώτισσας.


Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου και με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σπύρο Σταθούλη, Αντώνη Παρτσινέβελο, Βασίλη Κόκκαλη και το δημοτικό Σύμβουλο Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.


Ακολούθως με τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους πέριξ του ιερού ναού δρόμους με τη φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο