Με επιτυχία δόθηκε η παράσταση «Μήδεια» του Ευριπίδη από την εταιρεία θεάτρου Τέχνη και Δράση, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Ευριπίδη που ανέβασε στο πάρκο Ελευθερίας Νέας Φιλοθέης η εταιρεία θεάτρου Τέχνη και Δράση με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο χαιρετισμό του συγχαίρει τους ηθοποιούς και τους συντελεστές για την επιτυχία της θεατρικής παράστασης «Μήδεια» του Ευριπίδη.


Τη θεατρική παράσταση «Μήδεια του Ευριπίδη που ανέβασε η Μαρουσιώτικη εταιρεία θεάτρου Τέχνη και Δράση με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαο Πέππας.


Η παράσταση δόθηκε στο πάρκο Ελευθερίας Νέας Φιλοθέης, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών για την άριστη ερμηνεία της τραγωδίας της Μήδειας, που αποτελεί το πιο ερωτικό έργο που γράφτηκε ποτέ. Στο έργο, ο ψυχρός υπολογισμός που έχει διαφθείρει και έχει ρυθμίσει τα πάντα και το ανθρωποβόρο πάθος που εξανίσταται, οδηγεί σε σύγκρουση τους δύο αυτούς κόσμους.


Στη παράσταση συμμετείχαν οι ηθοποιοί Μαρίνα Μπακοπούλου, Αντώνης Περπινιάς, Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Περπινιάς, Μάρθα Μανέτα, Κυριάκος Χατζημιχάλης, Φανής Μαλάμος, Ανθή Κυπρίδου, Μαριάννα Πανταζή, Ρακέλ Σαλμόνα, Ιωάννα Γεωργοπούλου Στεφανία Βάρδα, Αγγελίνα Μπάση και Πηνελόπη Μπέτσιου.

Το έργο είναι σε μετάφραση της Νίκης Τατάκη,σκηνοθεσία Αντώνη Περπινιά και μουσική του Γιάννη Σφυρή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο