Προσφορά υποτροφιών για σπουδές στη Φυσικοθεραπεία από τον Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ παραλαμβάνει τις υποτροφίες από την Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ Γιώτα Φλέντζερη.


Έξι υποτροφίες σε ισάριθμους νέους από το Δήμο Αμαρουσίου που αφορούν σε έκπτωση στα δίδακτρα 25% και 50% στα προγράμματα σπουδών Φυσικοθεραπείας, παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Γιώτα Φλέντζερη, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Φυσικοθεραπείας.


Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει τρεις υποτροφίες με έκπτωση 25% στο πρόγραμμα BSc Φυσικοθεραπείας του Aegean Omiros College, και άλλες τρεις με έκπτωση 50% στην ειδικότητα της Φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.


Με την ευκαιρία της παράδοσης των υποτροφιών ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τον Όμιλο για την ευγενική προσφορά του προς τους νέους του Δήμου Αμαρουσίου προτρέποντας και άλλους φορείς και οργανισμούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.


Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν από το Δήμο Αμαρουσίου σε νέους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σπουδές Φυσικοθεραπείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό ΟΜΗΡΟΣ. Η διαδικασία επιλογής που θα γίνει βάσει κοινωνικών κριτηρίων θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο