Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης έχει εισέλθει το έργο «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος» στη γειτονιά της Κοκκινιάς

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  με τον Αντιδήμαρχο Πολεδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππα  και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αμαρουσίου, επιβλέπει προσωπικά την εξέλιξη του έργου «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος», που βρίσκεται στην τελική φάση για την ολοκλήρωσή του.


Την εξέλιξη των εργασιών επίβλεψε προσωπικά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Την πρόοδο των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου «Διαδρομές Ζωής – Πνοή Περιβάλλοντος» στην περιοχή της Κοκκινιάς διαπίστωσε με επιτόπια επίσκεψή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.
Τον κο Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κος Νικόλαος Πέππας και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Αμαρουσίου.


Το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή και τον καλλωπισμό των δύο πλατειών Ξηλούρη και Αργοναυτών, την ανακαίνιση των παιδικών χαρών, παράλληλα με την ανάπλαση των πέριξ πεζοδρομίων με καινούργια φωτιστικά, νέες πλακοστρώσεις και νέα κρασπεδόρειθρα. Επίσης στο έργο περιλαμβάνεται η ανάπλαση και η διαμόρφωση πράσινης διαδρομής, με τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην οδό Μεσογείων.


Το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής του και αναμένεται να έχει παραδοθεί έως το τέλος του τρέχοντος μηνός στους  κατοίκους της πόλης του Αμαρουσίου.


Την ικανοποίησή του που ένα έργο σημαντικό για το Μαρούσι βρίσκεται στη τελική φάση υλοποίησής του εξέφρασε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, μετά το πέρας της επίσκεψής του.
«Σε δύσκολες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου η χρηματοροή από το Κράτος σε ευρωπαϊκά προγράμματα είναι περιορισμένη πετύχαμε με σκληρή προσπάθεια, δουλειά και επιμονή ένα έργο που είχαμε κερδίσει με κόπο, σύντομα να ολοκληρώνεται και να παραδίδεται προς χρήση στους κατοίκους της πόλης μας.
Το έργο είναι σημαντικό για τη γειτονιά της Κοκκινιάς, αλλά και ευρύτερα για το Μαρούσι, καθώς αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες για κοινωνικοποίηση, ψυχαγωγία και χαλάρωση στον ελεύθερο χρόνο τους.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο